Skip to content

George – добро съотношение между цена и качество

  • 3 min read

Всички дрехи George са качествени детски облекла произведени в Англия, които имат най-доброто съотношение между цена и качество.

George детски дрехи

Логото на George

Този бранд принадлежи на огромната търговска верига Asda, която е основана през далечната 1965 година във Великобритания.

Понастоящем тя принадлежи на Walmart или американска компания, която предлага на своите клиенти отлични детски дрехи на страхотни цени.

Asda

Търговската верига Asda

Марката George, детски дрехи от англия заема второ място в Британия по обем на продажбите. Така марката се позиционира като водеща, но не само в тази страна, но и световен план, предлагайки модни и качествени детски дрехи на приемливи за потребителите цени. Walmart притежават солидна търговка мрежа и продават своите облекла в Аржентина, Канада, Китай, Индия, Япония, Мексико.

george show

Модно шоу с участието на George

Днес ние също можем да се докоснем до тези детски дрехи чрез KidsMall.bg или поръчвайки ги директно от официалния сайт. George е една от най-известните марки, която е много търсена и купувана от родителите по света. Това важи с пълна сила и за майките у нас, които изцяло са осъзнали предимствата на световните брандове. Компанията е основана преди повече от четиридесет години. Този английски бранд е получил световно признание по света и то защото залага именно на доброто съотношение между качество и цени. Всички облекла с марката George означават винаги световно качество, комфортен и стилен дизайн.

George spring

Пролетна колекция George

Днес ние Ви предоставяме възможността да се насладите на  марковите детски дрехи, където разбира се ще намерите и много предложения на марката George. Така Вие избирате само най-доброто за децата си, а всяка майка иска това за малчуганите си. Възползвайте се от тази уникална възможност да получите всичко и то на мига. Покажете на децата си, какво значи водопад от ярки цветове и свежи дизайни на техните детски дрехи.

Някои предпочитат предимно George

Моя позната ми сподели, че предпочита тази марка детски дрехи от Англия и редовно пазарува облекло за момченцето си от нея. Тези дни си закупила поредната си поръчка и отново останала повече от очарована от всички неща, които била избрала. Сподели също, че само тази марка и предлагала идеално съотношение между качество и цена.

Има ли смисъл да говорим повече за предимствата на тези облекла, след като изброихме всички важни критерии, на които да обръщаме внимание – високо качество, ниска цена, атрактивни модели, меки материи и така нататък.

Вижте още:

Nike интересни факти за създаването

История на Old Navy

Разпродажба на детски дрехи

Детски дрехи GAP

Онлайн магазин George с детски дрехи