Skip to content

Faded Glory защо да заложим на марката?

  • 3 min read

Днес всички дизайнери непрекъснато се състезават за това кой от тях ще създаде по-красива и ярка колекция за деца при това на конкурентни цени. С пълна сила можем да кажем, че този сезон надпреварата честно се печели от марката Faded Glory.

Логото на Faded Glory

Логото на Faded Glory

 

Faded Glory е марка за мъжки, дамски и детски дрехи и обувки. Това е основната търговска марка за облекло на гиганта Walmart.

И така, всяка година се повтаря един и същ сценарий – бранда създава неповторимите си линии и никоя друга марка не успява да достигне това съвършено ниво, като и перфектно съчетание между изключително демократични цени, страхотен стил и идеалното качество на всички стоки.

Faded Glory

Faded Glory

 

Преди години смело можехме да кажем, че понятие като детска мода не съществуваше или силуета на това цяло изкуство тепърва започваше да се извайва. С годините световните дизайнери осъзнаха своя пропуск в тази насока, като започнаха да се надпреварват и да запълват пукнатините на световната детска мода, създавайки уникални попадения. Тази година бранда Faded Glory ни предлага един спринт из модерните акценти в облеклото. При кокетките е наблегнато на романтичните акценти, а при малките рицари смело се съчетават няколко стила, като по този начин се постига една страхотна визия.

Марката никога не забравя, че всички детски дрехи за малчуганите трябва не само да са безумно стилни и красиви, но също така да са удобни, практични и комфортни, съчетавайки в себе си демократичната цена. Все пак облеклото за най-малките се създава за всички случаи на живота, така че тези критерии винаги трябва да се спазват стриктно. Скандинавските мотиви и принтове си остават актуални и тази година, както и апликациите на любимите анимационни герои. Освен това, в модната колекция на Faded Glory често присъства морската тематика, така че смело можете да залагате на тези детски дрехи за вашите палавници това лято. На мода си остават дънковите облекла, които смело присъстват и в новата линия на Faded Glory за тази година.

За малките принцеси ни предлагат стилни роклички и поли, които са изпълнени в свежи и ярки оттенъци. За по-лошото и дъждовно време, както е сега, бранда не е забравил и е помислил, предлагайки ни страхотни пролетни якенца. Те не се само, че са много красиви и стилни, но също така ще защитават детето Ви от вятър и дъжд. Всички предложения на марката Faded Glory тази години са изпълнени в съчетание с анатомичните особености на детето, тоест да може то свободно да се движи и играе. Винаги се прислушвайки и към желанията на вашите малчугани, особено ако те са по-големи. Съветвайте ги, но никога не ги насилвайте да носят тези облекла, които се харесват на Вас самите.

Усетете силата на модата и помогнете на детето Ви да открие модния си почерк заедно с марката Faded Glory. Тя предлага на вашето внимание едни невероятни модни бижута за момичетата и момчетата. Модата е във вашите ръце – докоснете я! Приятен шопинг заедно с бранда Faded Glory.