Skip to content

История на Old Navy

  • 3 min read
Old Navy Kid's Fashion

Old Navy – днес е един от най-известните и купувани брандове в света. Това е дъщерна марка на гиганта GAP. Отличителни черти на компанията са ниските цени и високото качество на всички предлагани модели детски дрехи. Днес марката е позната на всеки човек, като чувайки нейното име в ума ни изникват превъзходни облекла за малчугани. Old Navy  влиза в петицата на най-известните имена на брандове по света.

Old Navy Kid's Fashion

Количеството на магазините е трудно да кажем, защото марката всеки ден увеличава местата, където продава своите детски дрехи. Дохода на компанията на година възлиза на умопомрачителните милиарди долари. Един от главните офиси на марката Old Navy се намира в Сан Франсиско. Не отдавна отвориха врати и първите магазини на марката в Китай и Австралия. Жителите на повече от 90 страни по света свободно могат да пазаруват от техните стоки и да радват децата си със страхотни детски дрехи всеки ден.

Забавни цветове, красиви модели, свежи принтове и удивително качество – всичко това на удивителни цени. Именно това е мисията на бранда Old Navy и произвежданите от нея детски дрехи. Всеки член на семейството ще може да намери по нещичко за себе сред многообразието от вещи на марката. Бранда се е появил на пазара с цел да задоволи потребностите на родителите с по-малко финанси, но за сметка на това качеството си остава все така отлично.

Историята на марката Old Navy нави започва през 1994 година или с отварянето на първите магазини на бранда. При нейното създаване е бил проучен много внимателно конкурентния пазар на марки като Target и Sears. Основният недостатък на други брандове, които са се постарали да откраднат идеята на Old Navy е било ниското качество на всички детски дрехи и бедната цветова гама. Именно затова новата марка Old Navy се е постарали да запълни тези дупки, като днес се е превърнала в една от водещите марки в света. Три години след нейното създаване тя вече е имала над 300 магазини по света. Това дори само по себе си говори за нейния огромен успех и то за толкова кратко време. Обемът на продажбите тогава е възлизал на един милиард долара – това е била огромна цифра за тогавашните времена. Асортиментът на голяма част от магазините на марката Old Navy може да удиви всеки посетител. Някой от тях са около шестдесетет хиляди квадратни метри, като така всеки родител ще намерите тези детски дрехи, които иска да купи на децата си.

Ако искате да облечете децата си в дъга от цветове, значи марката Old Navy напълно ще задоволи това ваше желание. С пълна сила можем да кажем, че не само днес тя е водеща на пазара в света, но и така ще си остане завинаги. Успехът на гиганта Old Navy се крие в отличното качество на всички детски дрехи, но също така в свежите цветове и модели на техните облекла за деца.