Skip to content

10 неща, които е добре да си купувате втора употреба

  • 6 min read
Дизайнерски детски дрехи

Всеки родител се е сблъсквал с проблема да не стигат финансите, за да закупи всички необходими вещи за детето си, започвайки от дрехи и играчки, стигайки до учебници и дори уредите за дома. Когато имате дете, парите все не стигат и това е напълно нормално. Именно тогава и повечето хора осъзнават истинското предимство на уредите, дрехите и всякакви други неща втора ръка. Така не само можете да си купите нещо красиво и запазено (често дори и нови неща), но и да спестите една наистина значителна сума. Защо тогава да не се възползвате и да не икономисате тези финанси, които да оползотворите като например посетите някое красиво кътче със семейството ви. Днес сме решили да ви предложим 10 неща, които можете да закупите именно от такива магазини и се надяваме да ви вдъхновим.

Учебници

Проблемът с покупката на нови учебни пособия е очевиден за всеки родител – купуват се често, а и децата могат да ги загубят. Имайки предвид бюджета на средностатистическото българско семейство, много по-добре е да посетите някои коректен и доказал се онлайн/офлайн магазин и да ги купите на 2-3 по-ниска цена. По този начин ще можете да икономисате над 100-120 лв., а съгласете се тази цифра не е никак малка.

Дрехи за децата

Дизайнерски детски дрехи

Тук вече нещата стават още по-сериозно за джоба на родителите. Децата растат бързо, а това означава, че всеки сезон и дори може би по-често ще се налага да сменяте гардероба на малчуганите ви. Сумата не е никак малка, особено ако децата ви са 2-3. Днешните магазините Second Hand драстично се отличават от тези преди 4-5 години. Облеклото, което можете да намерите в тях не само, че е в отлично състояние, но и често дрехите са нови с етикет. Цените от своя страна са просто смешни, но това не влияе по никакъв начин на качеството. Така например, за да се уверите в думите ни можете да посетите офлайн или онлайн магазина ни. Уверяваме ви, че няма да излезете с празни ръце от този истински рай. Освен това на стелажите на KidsMall ще откриете не само детско облекло, но и дрехи за майките.

Автомобили

Може именно тази е една от най-практичните покупки втора ръка, която можете да направите. Новите коли са скъпи и не са по джоба на всеки от вас. От друга страна покупката на автомобил втора ръка е напълно оправдана покупка. Днес съвсем лесно и без особени усилия можете да намерите коли за 4-5 хиляди, които да са изминали малко километри и да са в изрядно техническо състояние.

Домакински уреди

Те се амортизират бързо и често се чупят. Това обаче не бива да ви плаши, тъй като ще можете да купите домакински уреди втора ръка. Лесно ще откриете и магазините, които продават техника, ако се разровите в просторите на Интернет.

Колело

Децата от малки си мечтаят за колело. Те виждат по-големите малчугани, които вече препускат и карат по цял ден с приятелите си. Колелото е свобода, един истински символ на детството и всяко дете трябва да има възможност да бъде зарадвано от родителите си с подобен подарък. За съжаление новите модели са доста скъпи и не са по-силите на всеки от вас. Тук отново на помощ идват стоките втора ръка, тъй като днес можете да закупите дори и колело в тези магазини. И не забравяйте да закупите необходимите аксесоари за безопасност, защото тя е на първо място.

Играчки

Няма дете, което да не обожава играчките и тук важи с пълна сила правилото, колкото повече, толкова по-добре. Изборът днес е огромен и в тази област, но това не прави цените на тези стоки по-ниски, а дори напротив. За да зарадвате детето си с нова тротинетка, детска къщичка или колело вече не се налага да събирате 3-4 месеца, защото лесно можете да намерите играчки в идеално състояние в магазините втора употреба.

Бижута

Коя жена не обича да се глези с нови украшения. Все пак не просто така е казано, че диамантите са най-добрите приятели на всяка жена. Еквивалентите на скъпите украшения днес не са никак малко, така че лесно ще можете да си направите подарък и сама. В онлайн пространството ще намерите множество предложения и оферти за красиви и стилни бижута втора ръка. Възползвайте се и ще видите, че ще ви хареса.

Дизайнерски дрехи

Това вече е истинската страст и слабост на всяка жена. За съжаление цените на тези стоки са прекалено високи, но пък едва ли не ви се иска да се зарадвате с една маркова рокля или блузка. Вече не е нужно само да мечтаете, че някои ден ще можете да си позволите това, защото заедно KidsMall това е една сбъдната мечта. При нас ще можете да закупите различни стилни дрехи на едни от най-известните и доказали се марки в света на безумно ниски цени. Заповядайте в онлайн и офлайн магазините ни още днес и се насладете на богатия ни асортимент, който се обновява редовно. Всички стоки се подбират ръчно, за да може до вас да достигат само наистина качествените и запазени дрехи. При нас ще можете да откриете всичко, от което се нуждаете и да обновите гардероба си от А до Я. Вече не е нужно да харчите стотици левове, за да изглеждате стилно и красиво, защото с нас ще можете да пестите, но и да сте привлекателна и уверена в себе си жена.

Инструменти

И мъжете имат право да се поглезят, а какво по хубаво от това да си купят допълнения към колекцията от инструменти. Ако и вие обичате да поправяте сами колата си или пък счупеното кранче в дома ви, тогава със сигурност ще намерите подходящите инструменти втора ръка в тези магазини.

Днес хората все по-силно осъзнават предимството на това да си купуват дрехи, коли, играчки и всякакви други стоки втора ръка.  Това развитие е напълно нормално, тъй като така не само, че пестите, но и се грижите за околната среда. Защо да изхвърляте една запазена вещ, след като можете да продадете или пък купите нещо полезно за вас на добра цена? Разбира се че този въпрос е реторичен и се надяваме днес да сме ви помогнали да осъзнаете и вие предимството на стоките втора ръка. Пожелаваме ви успешен и ползотворен шопинг!

@KidsMall