Skip to content

Детска зимна мода

  • 3 min read
Детски аксесоари за зимата

Децата обожават снежното време на годината, а родителите им се стараят да ги предпазят от болестите, обличайки ги не само в стилни зимни детски дрехи, но също така такива, които да ги предпазят от студа. За да се случи това, Вие трябва да знаете, по какъв начин да подбирате зимния гардероб на децата си. Това всъщност не е никак трудно, ако спазвате нашата модна рецепта за стил и комфорт, която сега ще издадем само на Вас.

Detski zimni drehi

Зимни детски дрехи за момичета

Този сезон на пика на модата и на ръба на вълната на красотата ще са практичните вещи – стилни ботушки с подметка в съчетание с красивите качулки на якетата, които да са в един тон, ски джинсите с флорални елементи и много други красиви акценти към тях. В създаването на гардероба за най-малките момиченца дизайнерите са се постарали наистина отлично. В техните колекции смело присъства белия цвят, който е красиво съчетан с леопардовите мотиви на него или други интересни принтове. Любимите петнисти елементи присъстват не само на връхните детски дрехи, но и на другите облекла – дънки, колани, блузки, ботушки и така нататък. Смело избирайте такива модели, които да Ви харесват. Опа, сгрешихме, защото този сезон е просто невъзможно да сгрешите, избирайки облеклата за деца от световните марки кат NEXT, George, H&M, Hollister и други. J

Зимата не е повод да се отказвате от ярките цветове, а те този сезон са много в модните линии на големите брандове. Дори и да сте заложили на класически цветове в гардероба на децата си, лесно можете да го раздвижите, ако добавите ярки и свежи аксесоари към тях. Не забравяйте, че акцентите трябва да си подхождат с главния оттенък в образа на вашите деца. Можете да добавите например интересни ръкавици или малка и кокетна чантичка в бонбонено розово. И нека да не забравяме да добавим, че този сезон на мода е красивия и интересен сив цвят.

Зимни детски дрехи за момчета

Свежите цветове, както и класическите райета властват при модерните детски дрехи за момчета този сезон. Те се съчетават идеално с красивите и интересни дънки, които ще намете в колекциите на NEXT и други световни брандове. Не забравяйте да закупите също стилни ризи и джинси с топла подплата, която да се грижи за комфорта на децата Ви през зимата, но и да им е топло. При малчуганите също ще е на мода сивия оттенък. Можете да им купите например стилни якета в този нюанс и да го съчетаете с ефектните аксесоари към него – ски шапки, очила и така нататък. Други модерни мъжки цветове в детската колекция за зимата ще са синьото и червеното.

Детската мода в облеклото за този зимен сезон е истински фойерверк от емоции. Момичетата ще могат да се хвалят с красивите си облекла с ярки и свежи оттенъци, а момчетата да се изтупат наистина мъжки. До нови срещи и не забравяйте да следите новите колекции в KidsMall! 🙂Детски аксесоари за зимата