Skip to content

Помощ при избора на якета за деца

  • 3 min read

Много от родителите не знаят, какви точни зимни детски дрехи да закупят на своите деца. Те започват да умуват, какво е по-добре да изберат – детски зимни якета или детски комбинезони за студеното време.

Ух, какво яке да избера за детето?

Ух, какво яке да избера за детето?

Отговорът е еднозначен, а именно ако говорим за най-малките рожби до към две години, тогава заложете на вторите детски дрехи, а ако детето Ви е по-голямо, тогава изберете якета за тях. Тъй като темата ни днес е свързана с по-големите малчугани, сме решили да Ви разкажем няколко ценни съвети, по какъв начин да избирате техните детски якета.

Естествено, че първото нещо е да се насочите към моделите за момичета или момчета, тоест според това, за кого ще пазарувате дадената вещ. На пазара днес са на мода и така наречените унисекс кройки, които стоят еднакво сладко и на малките принцеси, и на палавите рицари.

Dolce & Gabbana детска колекция есен-зима 2013

Dolce & Gabbana детска колекция есен-зима 2013

Единственото основно отличие между момичешките и мъжки модели детски якета е в цвета. Все пак, дори и при положение, че днес на мода е розовото, малко родители биха облекли детето си в този цвят, ако то е момче. Също така е важно да вземате предвиди и това, какъв е вкуса на вашите палавници и техния индивидуален моден почерк.

детски якета тип блейзер

детски якета тип блейзер

Днес изключително актуални са стилните детски якета тип блейзер за момчета, които определено ги правят да изглеждат като малки мъже, а и така вашите деца лесно могат да се облекат, като татко им, а какво по-мило от тази картинка може да съществува.

Следващият фактор, по който се различават още тези зимни облекла е в техния „пълнеж”. Основно и най-общо той бива естествен и синтетичен. Не бива да забравяме  това, че тези якета, които имат естествен „пълнеж” могат да предизвикат алергични реакции, така че не забравяйте това, ако сега сте решили да се отправите на лов за зимни облекла за вашите малчугани.

Качеството на моделите е следващия важен критерии при избора, но ако сте се насочили към големите марки за детски дрехи като NEXT, Matalan, George, H&M, Tesco и други, тогава със сигурност не можете да сгрешите откъм тази страна.

Техните облекла за деца и не само, винаги се отличават с безупречните си модели, в които кожата на децата Ви ще диша и така те ще се чувстват максимално комфортно и като излезли от корицата на модно списание. Не забравяйте и за размера на избраните от Вас детски якета. Най-добре е те да са едно номерче по-големи, защото все пак Вие ги купувате за един сезон, а всеки родител знае, колко бързо растат децата.

И така, днешното ни пътешествие из красивите, удобни и стилни детски якета приключи. Надяваме се да сме Ви били полезни и очаквайте скоро продължение по темата, но за актуалните тенденции при този вид детски облекла. До нови срещи, приятели! J