Skip to content

Училищен стил при малчуганите за тази година

  • 3 min read
Детски дрехи втора употреба

Може би, прочитайки заглавието на днешната ни тема, не всичко ще Ви стане ясно и това, за какво точно ще говорим днес.

Преди години всички си спомняме, че в училище стила на децата не се различаваше много, тъй като се носеха униформи, но и поради факта, че на пазара нямаше никакъв избор и родителите трудно намирахме по нещичко различно, с което децата ни да изпъкнат. То всъщност и беше немислимо да изпратите детето си на училище с други дрехи. Дори си спомням, че имаше дежурни на входната врата, които връщаха тези деца без пионерска връзка. Ех времена :)!

Пионерски униформи

Помните ли тези времена?

Днес обаче всичко се е променило и училищата са се превърнали в малък моден подиум, където малчуганите ни се надпреварват не само кой ще получи шестица, но също така кой е облечен най-красиво и стилно.

Ето защо е много важно да обличаме децата си не само удобно и комфортно, но заедно с това да спазваме модните течения на годината. И така, ако имате момченце, тогава ние Ви съветваме да изберете например този стил. Облечете го с удобни дънки, но не залагайте на стила слим, защото така децата Ви няма да се чувстват удобно с тях.

Изберете например модел, който е накъсан, а в горната част има ластик. За обувките можете да заложите на боти в сиво или пък маратонки на Adidas, като в комбинация с джинси много си пасват белите модели с леки цветни акценти на тях. Съчетайте целия този водопад от стил с модерна бяла ризка и разкошен блейзър в по тъмен цвят с кръпки на ръкавите. За повече разкош и завършен акцент на визията, можете да добавите шал в цвета на обувките или пък малка чантичка през рамо. Бъдете уверени, че ако обличате момченцето си така, то ще блесне, където и да иде.

Нека сега да се прехвърлим на малко по-нежната и женствена тема, разглеждайки един неповторим образ за момичетата. При тях можете да пофантазирате още по-смело с цветовите комбинации, на които да заложите при образа им за училище. Не забравяйте обаче, че той трябва да е не само съвършен, но заедно с това наистина много удобен, защото все пак децата Ви ще прекарват с него по 5-6 часа на ден. През есенните дни, но и по-топлите зимни, можете да изберете едноцветен клин, който да съчетаете с интересен модел пола с флорални мотиви, които сега са на пика на модата. Обувките могат да са високи боти, като тук разбира се, че не говорим за ток, а тяхната височина до средата на прасеца някъде. Децата обожават този стил обувки, а и те ще се впишат идеално с клинчето и полата, на която сте заложили. Връхната дрешка може да е в тон с цвета на обувките или пък защо не на клина. Като допълнение към визията на вашите малки кокетки добавете няколко гривни с флорални акценти на тях, които ще направят от вашите момичета истински принцеси на красотата  елегантността в едно.

Ако темата ни Ви е харесала, тогава се запишете с коментар под нея, за да превърнем тази рубрика в традиция, където да разглеждаме различните красиви и удобни стилове, с които можете да обличате вашите деца в училище.

До нови срещи! J