Skip to content

Есенни и зимни дрехи – какво да облечем на децата си?

  • 4 min read
Детски шал KidsMall

Есенни и зимни детски дрехи – с какво да облечем нашите деца?

Кой не обича горещото лято, прохладния вечерен ветрец и нежните докосвания на лятото? Едва ли ще се намери човек, който да не иска да е вечно лято. Но рано или късно есента настъпва, а заедно с този сезон трябва да помислим какво да облечем на децата си. Има едно неписано правило, а именно нашите малчугани трябва да имат една дрешка повече от нас. Това означава, че ако ние сме облечени с яке и тениска, децата трябва да имат две блузки и яке, тъй като обикновено те по-лесно се разболяват, а никой родител не иска това.

Есенните и зимни дрехи също могат да са красиви и стилни!

Това правило е лесно изпълнимо, когато децата са малки, но с порастването им те искат сами да избират дрехите в своя гардероб и това не е грешно. Така те сами изграждат своя стил и естетически възгледи за красотата в облеклото. Важното е през есента да им помагаме, а именно да им обясняваме, че не могат да излязат само с къса блузка, както се казва заради гъзарията, тъй като това ще се отрази на тяхното здраве. Обикновено повечето родители имат проблеми с момичетата относно техните есенни зимни дрехи. Децата искат да се обличат много леко, тъй като и те обичат лятото и не желаят да навличат с много дрехи.

Есенни и зимни детски дрехи за най-малките

Но нека сега малко да се върнем отново на по-малките деца на възраст между 0-12 месеца. При тях е много важно да са облечени добре с есенни и зимни дрехи, тъй като те не се движат още активно, а това означава, че най-често при разходки те се намират в своите колички, а както знаем на едни място много повече се усеща студа, а едно малко детенце не може да ни го каже. Ето защо е важно много добре да преценявате времето. Това разбира се не значи да обличате детето си прекалено дебело, ако на вън е топло и не толкова студено. Добре е да имате термометър, който да се намира на терасата Ви и да е на сянка. Преди да излезете вижте колко градуса е навън, но задължително се съобразете и с това дали има вятър, тъй като при него се усеща с няколко градуса по-ниска температурата на вън.

Аксесоари към есенните и зимни детски дрехи – красив акцент към облеклото

Децата Ви също трябва да са красиви и стилни, затова не забравяйте за аксесоарите. През по студеното време имаме голям избор от интересни акценти към облеклото за вашите деца, който са две в едно – красота и защита. Такива аксесоар са например шапките, шаловете, ръкавичките и много други. Те ще украсят облеклото на вашите деца и ще внесат интересен и весел фасон към него. Заедно с това ще го защитят от лошото време, затова никога не забравяйте и за тези есенни и зимни детски аксесоари, за да е защитено и красиво вашето дете по всяко време на годината.

Въпреки, че възрастните не обичат много зимата и есента, при децата това не е така. Няма дете, което да не обича да прави снежни човеци, да играе в снега с приятелите си, да събира шарени есенни листа и много други забавни игри. Не лишавайте вашето дете от тези забавления, които ще му останат весел спомен за цял живот. Погрижете се от сега за неговите есенни и зимни детски дрехи заедно с вашия верен приятел – електронен магазин KidsMall.