Skip to content

5-те Божи заповеди при покупка на детски дрехи втора употреба

  • 3 min read
Детски суитчър Kidsmall

Всеки от Вас рано или късно става родител и тук идва интересната част. За един месец всеки родител научава много нови неща и как точно да се грижи за своето дете. С времето всички тези новости в отглеждането на детето се превръщат в нещо обичайнo и вече дори смяната на памперси ни се струва лесно като детска игра. Като за начало всеки родител се учи на едно много важно правило, а именно това да носи отговорност. Всеки сам избира как ще се грижи за децата, а по-точно какво възпитание ще име даде.

Като за начало е много важно да научите децата си да имат естетичен вкус във всяко отношение, включително и в техните детски дрехи. Така те ще могат да се обличат стилно и елегантно дори, когато пораснат и се отделят от Вас. При покупка на детски дрехи никога не бива да се прави компромис с качеството и удобството, тъй като децата са много активни и те винаги трябва да се чувстват комфортно в своите дрешки. Съществуват пет неписани Божи заповеди при покупката на детски дрехи втора употреба:

  1. Винаги купувайте само от доказани на пазара магазини за втора употреба. Такъв магазин на българския пазар е KidsMall. В него ще намерите само детски дрехи на доказани световни марки. Това ще Ви спести много главоболие като например да се доверете на недоказан магазин и да купите некачествени детски стоки.
  1. Винаги проверявайте дали има оставени данни за контакт с онлайн магазина за детски дрехи втора употреба, който сте си харесали. Трябва да има телефон за контакт и е-мейла адрес, където може да пишете, ако имате някакви въпроси.
  1. Трябва да видите и дали на сайта има условия на магазина, а именно как става замяната или връщане на закупена стока. По закон имате право да върнете всякаква стока, която е закупена онлайн в седем дневен срок, тъй като когато пазарувате онлайн не може да видите на живо това, което купувате.  Ако видите, че това не е написани в условията на магазина, значи трябва да Ви светне “червената лампичка”, че този електронен магазин не е коректен към своите клиенти, тъй като не всички хора знаят правата си и така те биват много често ощетени.
  1. Винаги търсете оптималното съотношение между качество и цена. Така ще може да закупите красиви и модерни детски дрехи, но на много атрактивни цени. Обикновено в онлайн пространството цените са по-ниски, тъй като там няма плащане на месечен наем, консумативни сметки, много заплати и така нататък. Това предразполага, че именно в Интернет може да намерите най-доброто съотношение между качество и цена на българския пазар днес.
  1. Детските дрехи втора употреба на реномирани брандове по нищо не отстъпват  по качество, безопасност и удобство. Трябва да знаете само, че тези дрехи са винаги на много по-ниски цени, но това не влиe на тяхното качество по никакъв начин.

Днес много от родителите са привилегировани от наличието на много магазини, където могат да купят качествени детски дрехи на атрактивни цени. В България има само една онлайн борса, където ще може да закупите детски дрехи втора употреба на световни марки като Puma, Adidas, Nike, GAP, H&M, Name It, Carter’s и много други. Името на този истински рай за детско облекло е KidsMall.