📢 Днес -50% отстъпка на всяка поръчка 👖 👔
KidsMall използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване

КidsMall Ви предлага да станете наши партньори и да се включите в един успешен бизнес с голям потенциал за развитие.


Може да кандидатстват търговци от всички населени места в България.  Бизнесмоделът на детски дрехи втора употреба се развива успешно, а клиентите на KidsMall са изключително доволни от качеството на артикулите, които предлагаме.


Ако сте предприемчиви и желаете да предлагате качествени продукти, ние сме насреща. Кандидатите могат да бъдат, както начинаещи, така и търговци с опит в продажбите на детски дрехи.


KidsMall е директен вносител на качествени детски дрехи от САЩ, като цялата продукция е сортирана предварително в САЩ, а не в България.  Детските дрехи се внасят в бали от по 25 кг. и 45 кг., което позволява лесно и икономично транспортиране в България.  Всяка бала с детски дрехи съдържа само запазени, маркови и подбрани детски дрехи на американски марки като GAP,Gymboree, Childrens' place, Disney и много други.


Правило №1 на KidsMall е клиента винаги да е доволен от детските дрехи и обслужването в магазините! 


Ако смятате, че Вие може да ни станете франчайзополучател и да предлагате изключително добро обслужване на клиентите си с нашите подбрани детски дрехи, моля да се свържете с нас на телефон 0878 496 997 или на имейл [email protected]


Много добри условия и възможност за стабилен, дългосрочен и доходоносен бизнес. Вижте каталога за детски дрехи - това са примерни мостри на детските артикули, които ще получавате.


Благодарим за интереса!


Детски Дрехи Втора Употреба от KidsMall
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

на поръчки над 59 лв.

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

До 3 дни поръчката ще е доставена

 

НОВО ЗАРЕЖДАНЕ

Всяка седмица нови продукти

 

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас по имейл или телефон

Всички права запазени © KidsMall. All rights reserved.     XML Sitemap   |   Условия  |   Защита на лични данни