[ДНЕС] -10% на всички поръчки

Доставка

KidsMall извършва доставките на поръчките до всички населени места на територията на страната с куриерска фирма ,,Спиди”.

Цената на доставка е 3.50 лв, до всеки адрес в България, без ограничение на броя артикули в поръчка.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА на поръчки над 35 лв. (стойността на продуктите с включено намаление, ако има такова или ако промоционален код е приложен към поръчката).  За ваше удобство,безплатната доставка се калкулира и прилага автоматично към поръчката, така че не е нужно да въвеждате специални промо кодове.

Плащането е в брой с наложен платеж, при получаване на поръчката и се заплаща на куриера от "СПИДИ". Фирма „Спиди”  доставя пратките от 9:30 до 17:00 всеки делничен ден. Събота от 9:30 до13:00.

Срок на доставка - до 3 работни дни. За много от поръчките (валидно за повечето населени места) поръчката ще бъде доставена на следващия работен ден.  За отдалечени райони, поръчката може да бъде доставена и в по-дълъг период - до 6 работни дни (доставката зависи от графиците на куриерска фирма "СПИДИ").  Ако не получите SMS то СПИДИ, 3 дни след като сме изпратили поръчката, моля да се свържете с нас.

Поръчките направени в неделя и празнични дни се обработват в първия работен ден.

Пратките може да получавате освен на посочен от Вас адрес и от офисите на,,Спиди” в цялата страна. Ако желаете до офис на СПИДИ, моля добавете адреса на офиса в поле "Указания" когато правите поръчката.

Информация за офисите на,,Спиди”.

За да бъде доставена поръчката безпроблемно, на точния адрес и в срок е необходимо да попълните коректно всички полета в регистрационната форма и да оставите актуален мобилен телефон на който да потвърдите поръчката и в последствие куриера да се свърже с Вас.

Приятно пазаруване и заповядайте да разгледате новото зареждане на детски дрехи>>


 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

на поръчки над 35 лв.

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

До 3 дни поръчката ще е доставена

 

НОВО ЗАРЕЖДАНЕ

Всяка седмица нови продукти

 

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас по имейл или телефон

Всички права запазени © KidsMall. All rights reserved.     Sitemap  |   XML Sitemap