×🎈 СУПЕР РАЗПРОДАЖБА... Допълнително -50% на всяка поръчка 💰
KidsMall използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване

Всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани отKidsМall.bg в рамките на 14 работни дни от датата на доставката на продукта.

Ред за връщане напродукт:

1.      Клиентътда изпрати имейл към support @kidsmall.bg,  в който да посочи номера напоръчката, артикулен/и номер/а напродукта/продуктите, които желае да върне или да се свърже с нас на тел. номер 0878-496-997.

2.      Служителна KidsМall.bg ще се свърже склиента за уточняване стойността на сумата на артикулите, които желае да връща и адрес за връщане на пратката - до изрично посочен от KidsMall офис на Спиди в София..

3.       Клиентът да изпрати продуктапо куриер /Speedy/ засвоя сметка. KidsМall.bg следва да получи продукта в състояние в което е бил получен.

4.      Ако клиента желае да се възстанови сумата на продуките, сумата ще бъде изплатена като наложен платеж при получаване на продуктите.  Това ще се уточни със служител на KidsMall.  Ако клиента избере тази опция, задължително трябва да се следи товарителницата на Спиди за наложения платеж, тъй като има случаи в които Спиди не изпраща SMS.

5.      Клиента има опция и да си поръча други продукти, като сумата за върнатите артикули ще се приспадне.

Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока,да осигури запазването на нейното качество и безопасността й.

При неизпълнение на тези условия KidsМall.bg запазва правотоси да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платенатасума от Потребителя.

Клиентът има право да получи само стойността на върнатастока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.


Как да върнем детски дрехи в KidsMall
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

на поръчки над 39 лв.

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

До 3 дни поръчката ще е доставена

 

НОВО ЗАРЕЖДАНЕ

Всяка седмица нови продукти

 

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас по имейл или телефон

Всички права запазени © KidsMall. All rights reserved.     Sitemap  |   XML Sitemap   |   Условия  |   Защита на лични данни