× Купете сега за -10% допълнителна отстъпка на всяка поръчкa + НОВО Зареждане

Условия за връщане

Всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани от KidsМall.bg в рамките на 14 работни дни от датата на доставката на продукта.

Ред за връщане на продукт:

1.       Клиентът да изпрати имейл към support @kidsmall.bg,  в който да посочи номера на поръчката, артикулен/и номер/а на продукта/продуктите, които желае да върне или да се свърже с нас на тел. номер 0878-496-997.

2.       Служител на KidsМall.bg ще се свърже с клиента за уточняване стойността на сумата на артикулите, които желае да  връща и адрес за връщане на пратката - до изрично посочен от KidsMall офис на Спиди в София..

3.       Клиентът да изпрати продукта по куриер /Speedy/ за своя сметка. KidsМall.bg следва да получи продукта в състояние в което е бил получен.

4.      Ако клиента желае да се възстанови сумата на продуките, сумата ще бъде изплатена като наложен платеж при получаване на продуктите.  Това ще се уточни със служител на KidsMall.  Ако клиента избере тази опция, задължително трябва да се следи товарителницата на Спиди за наложения платеж, тъй като има случай в които Спиди не изпраща SMS.

5.      Клиента има опция и да си поръча други продукти, като сумата за върнатите артикули ще се приспадне.

Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока, да осигури запазването на нейното качество и безопасността й.

При неизпълнение на тези условия KidsМall.bg запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от Потребителя.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й.

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

на поръчки над 39 лв.

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

До 3 дни поръчката ще е доставена

 

НОВО ЗАРЕЖДАНЕ

Всяка седмица нови продукти

 

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас по имейл или телефон

Всички права запазени © KidsMall. All rights reserved.     Sitemap  |   XML Sitemap