🎉 Днес над 15000 предложения само за 2.99 лв./бр. ВИЖ ТУК!
KidsMall използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване

Всеки клиент има право да върне продуктите, поръчани от KidsМall в рамките на 14 работни дни от датата на доставката на продукта.

Ред за връщане на продукт/и:

1.      Клиентът трябва да изпрати имейл към support @kidsmall.bg,  в който да посочи номера на поръчката, артикулен/и номер/а на продукта/продуктите, които желае да върне или да се свърже с нас на тел. номер 0878-496-997.

2.      Служител на KidsМall ще се свърже с клиента за уточняване стойността на сумата на дрешките, които желае да връща и адрес за връщане на пратката - до изрично посочен от KidsMall офис на Спиди или Еконт в София.

3.       Клиентът трябва да изпрати продуктите по куриер /Speedy или Еконт/ за своя сметка. KidsМall следва да получи продуктите в състояние в което са били получени.

4.      Ако клиента желае да се възстанови сумата на продуките, сумата ще бъде изплатена с банков превод при получаване на продуктите. IBAN номер трябва да се се изпрати от клиента по имейл, за да се нареди банковия превод.  Това ще се уточни със служител на KidsMall. 

5.      Клиента има опция и да си поръча други продукти, като сумата за върнатите артикули ще се приспадне от новата поръчка.

Потребителят е длъжен да съхранява получената от него стока и да осигури запазването на нейното качество и безопасността й.

При неизпълнение на тези условия KidsМall запазва правото си да откаже приемане на върната стока и съответно да не възстанови платената сума от потребителя.

Клиентът има право да получи само стойността на върната стока, такава каквато е била при заявката и закупуването й, след намаления (ако има такива) и използвани промо кодове. 


Как да върнем детски дрехи в KidsMall
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

на поръчки над 59 лв.

 

БЪРЗА ДОСТАВКА

До 3 дни поръчката ще е доставена

 

НОВО ЗАРЕЖДАНЕ

Всяка седмица нови продукти

 

НУЖДА ОТ ПОМОЩ?

Свържете се с нас по имейл или телефон

Всички права запазени © KidsMall. All rights reserved.     XML Sitemap   |   Условия  |   Защита на лични данни