Skip to content

Всеки купува дрешки за деца, дори и за бебета.

  • 3 min read
Бебшки дрехи - сладко бебе

Няма значение, дали ще са за подарък или за собственото си дете. Купуват ги татковци, купуват ги и майки. Татковците явно имат проблеми с тази задача обаче и затова, решихме да им покажем тези 4 съвета за съчетаване на детските дрехи, когато купуват и когато обличат децата си.

Започнете с преобразяване на гардероба за да сте в крак с модата. Дрехите за бебета, не са толкова скъпи и още можете да си позволите свободата вие да ги избирате. Колкото повече растат децата, толкова по-рядко ще имате възможност. Възползвайте се докато е време!
За да не превърнете модната тенденция в просто една сбирка на всякакви цветове, ще ви предложим тези 4 стъпки как да подходите.

1. Съчетавайте най-много 4 цвята. Напълно нормално е да са два цвята, но да не дразнят прекалено окото. Единият прекалено искрящ, а другият едва доловим. Старайте се да има баланс в тоновете, а не да постигнете скучна визия с дрехи в един тон. Когато става дума за дрехи за бебета, там цветовете винаги са светли и няма как да сбъркате с тъмни цветове. По-трудно става, когато детето порасне.

2. Може да използвате цветове за фон – черно, бяло или сиво. Те се съчетават отлично с всички ярки цветове и ще ги накарат да изпъкнат. Най-лесният пример – сиво и лилаво. Ако сте любители на черно и бяло, може да подходите и така. Просто не прекалявайте с тъмнината в детските дрешки.

3. Трябва да кажем нещо и за синият цвят. Той лесно се комбинира със зелено, бяло розово, лилаво или оранжево. Може да ви се стори малко като цирк или неправилна употреба с другите цветове, но не забравяйте, че ви казахме най-много 4 цвята. Може да се спрете на 3, може да използвате всичките 4.  Ако използвате 4 цвята, нека детето да не прилича на дъга. Един или два цвята, могат да се срещат само на малки пространства – обувките, чорапите или някоя дантела.

4. Зеленото може да съчетаете с розово, сиво, жълто или тъмно оранжево. Всички тези комбинации (ярки) са подходяща комбинация за летният сезон. За по-студените месеци може да използвате по-бледи цветове – бяло, сиво, черно или пастелни тонове, но най—много два.

Ако детето има по-строен силует, може да го подчертаете, като горната част на тоалета е с няколко тона по-светла от долната. Това важи и за дрешките за бебета, които може да намерите в онлайн магазина KidsMall.  Всяка седмица интернет магазина за детски дрехи се зарежда с около 1000 нови продукта. Не пропускайте и промоционалните събития, които може да следите във facebook страницата KidsMall.

Бебшки дрехи - сладко бебе