Skip to content

Избор на летни детски дрехи преди морето

  • 3 min read
Детски дрехи за море

Летните жеги вече окончателно изместиха лошото пролетно време. Естествено именно сега трябва да се заемете с обновяването на детския гардероб. Малчуганите растат бързо и обикновено дрехите им за летния сезон от миналата година са им умалели вече и ще ви се наложи да им купите нови и стилни придобивки. Важно е при покупката им да се водите не само от дизайна и модела, но освен това от климатичните особености в региона ви. Имайте предвид, че ще ви трябват и няколко по-плътни дрехи, защото дори и през лятото може да завали дъжд например или просто температурата да падне за няколко дни. В тези ситуация също трябва да сте подготвени.

Ново зареждане на детски дрехи

И така, лято, жега и плаж… Комбинацията, която всички, малки и големи, чакат с нетърпение и искат час по скоро да се озоват на красивите плажове и необятното море, за да се насладят на една наистина незабравима семейна почивка. Преди всяка отпуска е важно да се погрижите предварително за задължите дрешки, които ще са им необходими – плажно пончо, шапка за плуване, обувки/чорапи за плаж, както и разбира се задължителните бански. Никой обаче не ви обещава, че този шопинг ще е лесен, което се отнася повече за по-големите деца, които обикновено гледат само дизайна, но не и дали банските са качествени. Тук е важно да им позволите да се включат в избор, а вие ще трябва просто да проконтролирате дали избраните модели са качествени и си заслужават парите. Изборът ви може да се затрудни още повече от факта, че днес избора е наистина огромен. Това разбира се е и хубава новина, защото вече няма да се наложи децата да ходят като близнаци с едни и същи модели бански, както бе преди 10-15 години.

Изключително важно условие е да се подготвите преди почивката ви отрано, а не да оставите покупката на задължителни придобивки за последния момент, защото така чисто и банално рискувате да провалите своята и почивката на децата ви. Прекрасен избор са например целите модели бански, които са изработени от специална дишаща материята, като така няма да запарват децата ви, но и ще ги предпазват допълнително от яркото слънце и вредните лъчи. Не забравяйте и задължително да им купите шапка за плаж. Този аксесоар все пак има не само чисто естетическа функция, но и практична, така че се погрижете предварително и за този момент.

Защита на кожата на детето е също много важен момент, затова се постарайте да купите един наистина качествен детски спрей, който да защитава кожата на детето. Не пропускайте да намажете и лицето на малчуганите, защото кожата там е особено чувствителна.

Подготовката преди отпуската не винаги е приятно занимание за родителите, но помнете, че това планиране на нещата ще ви е само от полза и така ще сте сигурни, че нищо няма да може да помрачи почивката ви. И помнете, че задължително ще трябва да купите на децата си и така модерните последни време аква обувки, които ще защитят крачетата им от горещия плаж. Заложете на ярките, светли и слънчеви дрешки за море, които на 100% да отговарят на морския детски „дрескод”.

Всяка седмица, KidsMall има ново зареждане във всички магазини и онлайн. Информация и адреси за магазините, тук >>

Детски дрехи за море