Skip to content

Детска пролетно лятна мода

  • 4 min read
Пролет лято детски дрехи

Пролет лято детски дрехи Все още има хора, които казват, че детската мода е нещо незначително и не важно, но все пак съгласете се, че е много приятно да облечете детенцето си не само удобно и безопасно, но също така стилно и модерно. Детската мода тази пролет-лято 2018 отново ще копира възрастните модели и както не веднъж сме казвали, в това няма нищо странно, но разбира се, че моделите за малчуганите ще си имат една отличителна черта и това са ярките, наситени и безумно свежи цветове.

Основни тенденции пролет-лято 2018

  • Първото модно направление е именно повтарянето на моделите за възрастните, така че при големите и световни марки вече трудно ще срещнете онези типични за 90-те дрешки само в синьо или розово и с един фасон. Днес модата е ярка и пъстра, трансформираща се според нуждите на децата и на техните родители, а вие само можете да сте доволни от това огромно разнообразие, обличайки децата ви по един уникален и неповторим начин.
  • Това, че детската мода копира тази за възрастни не бива да ви притеснява, защото тук се имат предвид задължително анатомичните особености на детското тяло, както и тяхната огромна активност, така че в никакъв случай движенията им няма да са ограничени. Всичко това си има и едно друго предимство, а именно че децата носят с удоволствие подобни интересни и стилни детски дрехи, които са умалено копие на възрастните.
  • Една нова тенденция при детските дрехи е създаването на колекции, които да са с класически, строг и дори сдържан фасон. Ето защо новите пролетни линии за 2018 година ще са претрупани от такива предложения за малчуганите. Разбира се, ако и вие харесвате тези минималистични и лаконични детски дрехи, тогава не забравяйте да ги допълните с някакви интересни аксесоари, които да раздвижат образа и да го направят уникален и неповторим.

Цветове пи принтове

  • Разбира се, че оттенъците при децата са значително по-ярки и пъстри. Следващият пролетен сезон малчуганите ви ще изглеждат особено очарователно и стилно, ако са облечени с дрешки в жълти и оранжеви нюанси, а също така в червени, пурпурни и наситено зелени оттенъци.
  • Освен това идния сезон ще са много популярни цветовете фукси, а също така класическо белите и черни комплекти, но тук вече е важно да добавите един по-ярък детайл или елемент, който да разчупи визията и да я направи неповторима.
  • Не бива да оставяме без внимание и модерните детски принтове в облеклото. Пролетта 2018 ще са актуални отново точките, райетата и разбира се цветните принтове. Не пропускайте да обновите гардероба на детето ви с поне една дрешка с този актуален сега фасон.

Особено модерни ще са също така различни дънки с протъркан ефект в стил скини, които са богато представени в модните колекции на световните марки на детско облекло и не само. Суитчъри също са на мода и тази пролет, затова смело можете да обновите гардероба на детенцето ви с този модел.

Детски дрехи за лятотоИ така, най-важното обаче си остава комфортна и удобството, затова не забравяйте, че не бива да гледате само външния вид на дрехите, но и да се съобразявате същевременно и с тези фактори.

В онлайн магазина KidsMall може да намерите много подходящи модели за Вашите деца на топ марки като GAP, Gymboree, Dysney, H&M, Michael Kors (за Мама 😀 ) и много други.  Тук може да намерите уникални детски находки за всички сезони от онлайн магазина за детски дрехи КидсМол.