Skip to content

Обновете гардероба на децата си с новата ни лятна колекция

  • 3 min read
Грижа детски облекла

Ето че дойде и дългоочакваното лято и заедно с това трябва всички родители да се погрижат за обновяването на гардероба на децата им. Вече можете отново да скриете далече зимните и досадни вещи и да се потопите заедно с малчуганите си в едно лятно вълшебство на модата и красотата заедно с нас от KidsMall и новата ни лятна колекция за вашите палавници.

Летни детски дрехи KidsMallДнес всички вие родителите сте привилегировани от възможността да закупите дрехите за вашите деца не само от офлайн магазините, но и от онлайн порталите за щастливи покупки. KidsMall и нашата търговска мрежа се явява вече не една година водеща фирма за продажба на детско облекло, за което сме благодарни и на вас нашите клиенти, защото без подкрепата ви ние нямаше да постигнем тези огромни успехи. Ако искате и вие да се потопите в нашия вълшебен свят за детски усмивки и да закупите много красиви облекла за децата си на водещи световни марки и то на страхотни цени, тогава просто посетете нашия онлйна магазин за детски дрехи, който предлага доставка до всяка точка в България, и чужбина.  Доставката за големите градове се извършва в рамките на следващия работен ден, за по-малките населени места – по график на куриера. Възможностите при нас са големи и различни, защото нашата цел е да ви радваме, предлагайки ви все по-стилни и красиви дрехи на демократични цени.

Като правило децата растат много бързо и така понякога родители се оказват пред трудната ситуация, по какъв начин да закупят на децата си не само качествени и комфортни вещи за летните дни, но и да ги зарадват с едни наистина стилни и безумно красиви детски дрехи. С нас и новата ни лятна колекция в KidsMall тази задача се решава от само себе си, защото нашите цени не само, че са повече от демократични, но освен това този факт по никакъв начин не влияе на безспорното качество на закупеното от вас облекло. При нас и в нашите офлайн магазини, както и в онлайн портала ни можете да закупите всичко необходимо за вашите деца за летните месеци – шорти, тениски, поли, рокли, блузки, леки връхни дрешки, ризи с късо ръкавче, тънки дънки и много други страхотни модели вещи. Всички те са на водещи световни марки, затова не бива да се притеснявате за тяхното безспорно качество и отличен дизайн като за милиони.

С това нашите изненади за вас не свършват, защото освен че новата ни лятна колекция е вече налична във всички наши магазини, днес можете да получите и намаление на всички стоки в някои от нашите KidsMall магазини. За целта просто трябва да вземете флаер от най-близкия до вас град, където имаме магазин и така да получите вашата сигурна отстъпка на нашите стоки за децата ви. Не бива да отлагате повече, а още сега да се заемете с тази задача и да „рефрешнете” летните облекла на вашите деца, забравяйки завинаги за скучните и безлични модели, защото нашите детски дрехи са истински изкуство като от кориците на модните списания!

Всяка седмица имаме ново зареждане + промоции които НЕ трябва да пропускате.  Всичко може да видите тук:  https://www.kidsmall.bg/