Skip to content

Какво е модерно това лято за детски дрехи?

  • 4 min read
Детски дрехи за есен

Колекциите в детските магазини се обновяват не по-рядко от тези за възрастните. Днес детската мода е преминала през своя собствена еволюция, за да достигне този истински бум и напредък, предлагайки на вашето внимание уникално красиви и стилни предложения за всеки сезон, но и моден вкус или почерк. Детската fashion индустрия отдавана не е това, което е била дори преди 5-6 години. Модните дизайнери са отчели своя пропуск и днес с пълна сила изработват големи и не по-малко красиви от възрастните колекции детски модни линии, като така вие имате огромен избор от всякакви артикули за вашите деца, които с пълна сила могат да се нарекат истинско модно изкуство.

Летни детски дрехи Детската мода си има своите тенденции и закономерности, затова нека сега заедно да разгледаме това, какво е модерно през летния сезон за 2014 година. Първата дума, с която смело можем да опишем новите колекции за слънчевите дни е яркост. Точно тази дума описва най-точно и конкретно модните линии за децата за този сезон. Това е просто едно вълшебство от цветове, което може да омагьоса всеки и да ви въвлече в една наистина безумно стилна и красива модна игра. Ето защо смело можем да заявим, че каквито и да са цветовете на закупените от вас детски дрехи в KidsMall,вие няма да можете да сгрешите, защото именно ярките модни артикули са актуални това лято.

Що се отнася до самите модели на детските облекла, то тук ще добавим че те почти изцяло припокриват възрастната мода и фасоните, които са актуални този сезон. Друг интересен тренд, който с пълна сила навлиза в детския гардероб е това, че прекалено милите дрешки вече не са така актуални, както беше преди години. Все пак децата искат да приличат на родители си и да се обличат като тях, затова това е съвсем нормално развитие на нещата. Особено ярко и силно това се вижда при връхните детски дрехи за летния сезон и не само.

Детска мода за момичетата

Както може би вече и сами се досещате, чисто цветово летните детски дрехи за момичетата са наистина богато украсени с множество оттенъци на любимите им нюанси на розово, лилаво и червено. Разбира се, че само с тях детската мода за момичетата не се изчерпва. Днес също така са много актуални дънковите облекла за момичета, като най-модерен си остава casual стила. Също така на мода ще бъде и фасона baby doll, като при роклите силуета най-често е А-образен. Световните дизайнери ви предлагат множество рокли, които да са украсени с най-различни елементи: бисери, пайети, апликации и други. Говорейки за другата задължителна дрешка в детския момичешки гардероб, а именно полите, ще добавим това, че през летния сезон на 2014 година най-актуални ще са обемните и многослойни модели.

Детска мода за момчетата

Както винаги и този сезон, детската мода за момчетата е по-сдържана и консервативна в сравнение с тази за малките принцеси. И този сезон дизайнерите традиционно предлагат множество различни предложения от дънки, панталони, шорти, тениски и други задължителни дрешки за малките рицари. Тук обаче държим да отбележим, че и в гардероба на момчетата особено място този сезон ще заемат дънковите облекла и стила casual. Като цяло модните тенденции тук са се проявили основно в разцветките на самите дрешки, като особено актуални ще са модели с райета, както и тези, които имат етнически мотиви на тях.

Модата за децата е сравнително ново явление, но въпреки това ежегодните модни дефилета на световните дизайнери вече са успели да се превърнат традиция. Всеки сезон дизайнерите създават нови и много красиви колекции за момчетата и момичетата, които просто преливат от стил, изтънченост и детска невинност, като всичко това е съчетано задължително с безспорното качетсво и комфорт!