Skip to content

Детска мода при момичетата и актуалните тенденции пролет-лято

  • 3 min read
Детски дрехи - хладни дни, КидсМол

Модата е като хамелеон и всеки един сезон тя се променя, предлагайки ви все по-красиви и неповторими колекции за възрастните, както и за децата. Така обаче можете и да се объркате и да не знаете, какво е актуално този сезон и не толкова лесно да можете да отличите наистина стилните колекции.

Точно затова днес сме решили да разгледаме тази тема и да ви помогнем да разберете, какво е модерно през сезон пролет-лято.

Тук искаме обаче да направим едно допълнително уточнение, че никога не бива да превръщате децата си в роби на актуалните тенденции, защото все пак е необходимо да се съобразявате и с техните лични виждания за красота и стил. За децата до 3 години можете вие да им избирате нови вещи, но ако те са по-големи, тогава е задължително да се допитвате и до тяхното мнение и това дали има харесват избраните от вас детски дрехи. Все пак те вече започват да се превръщат в личности и имат своите предпочитания във всяка една област.

И така, вече сме в разгара на летния сезон, който чука на вратата ни и затова е време да се запознаете с това, какви са модерните тенденции този сезон. Не бива да отлагате повече „рефрешването” на летния гардероб на децата ви, а още сега трябва да се заемете с тази задача. През сезон пролет-лято 2014 на гребена на модната вълна ще са пастелните, бежовите и бледо розовите оттенъци, както и правите модели на дрехите.

Летни тенденции в детската мода

Летни тенденции в детската мода

Много красиви и актуални ще са аксесоарите, които подчертават талията, като те могат да се поставят както на блузките на момичетата, така и на полите, които този сезон ще са основно със завишена талия. Те не само, че са много удобни, но и изглеждат доста стилно на принцесите, като освен това подчертават силуета на малките дами.

Освен това, смело можете да добавите и други аксесоари в тези оттенъци, като например чантички или пък шалове, които да завършат изцяло образа на вашата малка кокетка. Особено актуални ще са skinny джинсите и панталоните за момичета, като те отново ще са с по-висока талия. Роклите всеки един сезон са must have елемент във всеки детски гардероб, така че и този сезон пролет-лято трябва да закупите поне 2-3 нови такива детски дрехи за момичетата ви. Отново си остават актуални флоралните мотиви, както и ще са модерни фасоните с геометрични мотиви или пък с различни други подобни шарки на тях.

Не чакайте повече, а още днес се заемете с обновяването на летния гардероб на вашите деца. Все пак и те искат да изглеждат стилни и красиви като своите родители, така че ги радвайте винаги с много нови и ефектни детски дрехи всеки един сезон!