Търсите възможности за бизнес? Станете партньори на KidsMall.

KidsMall е директен вносител на качествени детски дрехи от САЩ. Важно е да отбележим, че цялата продукция предварително се сортира по категории и най-добро качество в САЩ, а не в България. Необходимо е само да отворите балата, да изгладите дрехите и да продавате.

Детските дрехи се внасят опаковани в транспортни бали, всяка по 25 кг или 45 кг, което позволява лесно и икономично транспортиране в България.  Всяка бала съдържа само маркови детски дрехи на американски марки, като GAP, Gymboree, Childrens’ place, Ralph Lauren (Polo), Old Navy, Disney и много други.

Правило номер едно на KidsMall е клиента винаги да е доволен от обслужването и детскитедрехи!  Ако смятате, че Вие може да ни станете франчайз и да предлагате изключително добро обслужване на клиентите си с нашите качествени детски дрехи, предлагаме да обсъдим следващите стъпки към присъединяването Ви в семейството на KidsMall.

1.    Франчайзът продава под марката KidsMall в собствен или нает магазин, като поема изцяло своята оперативна, счетоводна и финансова дейност на магазина. Магазинът е препоръчително да бъде с големина между 30 и 60 кв.м., но това го решава Франчайза според нуждите за съответния район.

2.    Магазинът трябва да бъде брандиран с логото, цветове и плакати на KidsMall, които са предварително уточнени. Витрината на магазина трябва да има два елемента.
a.    Горен надпис: KidsMall и Facebook
b.    Страничен надпис с категориите на артикулите.
* Ние ще направим дизайн на визията на витрината, след като ни изпратите снимка на витрината и точните размери. Работните файлове ще бъдат предоставни от нас и за наша сметка. Разходите за принта на фолиото с логото и плаката с цените, се поемат от Вас, като те са около 200 лв.

3.    Обзавеждането на магазините е за сметка на Франчайза и се състои от няколко основни компонента (за магазин от 30 кв. ще изредим примерни бройки):

1.    Щендери (двойни) – 6 броя
2.    Закачалки – 700 броя – голями, бебешки (малки), с щипки за поли и панталони.
3.    Кошове – 3 или 4 броя
4.    Бюро и стол – по 1 брой
5.    Касов апарат – 1 брой
6.    Манекени (по избор, но ние препоръчваме, защото увеличават посещаемоста на магазина) – 2 броя.

•    Ние нямаме определени изисквания за моделите и вида на мебелите, но трябва да са запазени в добър вид.  Може да Ви насочим към доставчик на щендери, кошове и закачалки в София (склад Илиянци).

4.    Цените на дребно се определят от франчайза, като KidsMall предлага препоръчителни цени за всяка категория. Партньорът взима детските дрехи с  голяма търговска отстъпка на едро и средната надценка за франчайза е от 135% на артикул.

5.    Франчайзът предоставя информация за обекта/магазина, която ще бъде включена  в секция „магазини“ в www.kidsmall.bg:

a.    Адрес
b.    Тел
c.    Примерно работно време:
Понеделник – Събота: 10.00 – 18.30 часа
Неделя: 10.00 – 14.00 часа
•    Всеки франчайз решава какво да бъде работното време, според нуждите на града/региона.

6.    Търговският обект на Франчайз партньора ще бъде включен в Google Local, Foursquare и всички други директории, с които ще работим в бъдеще. За тази цел е необходим  точен адрес, на който може да получавате писма с код за активиране.

7.    Реклама – всяка реклама трябва да се съгласува с KidsMall.  KidsMall влага ежемесечни грижи и средства за популяризиране на марката.

8.    Промоции – франчайзът ще бъде включен във всички промоционални кампании на KidsMall, като се задължава  да приема условията на кампанията.  Всяка рекламна кампания се реализира с цел увеличаване клиентите и оборота на франчайза.

9.    Клиенти – Правило номер едно на KidsMall е, че всеки клиент трябва да си тръгне  доволен и да се върне отново в нашите магазини!  Всеки франчайз трябва да си подбира персонала така, че  да познават добре детските продукти, да имат голямо желание да работят в детски магазин, да обичат децата и да бъдат позитивни и усмихнати!  KidsMall си запазва правото да изиска смяна на персонала, в случай, че забележи системни нарушения на етикета и доброто обслужване на клиентите.

10.    Клиентите имат право да връщат артикулите в рамките на 7 дни  срещу замяна.

11.    KidsMall има правото да прави случайни проверки с цел да следи доброто изпълнение на условията ни, да проверява за нарушения на правилата за цени, доброто обслужване на клиентите, правилното прилагане на промоции и други . По този начин ние се стремим да запазим доброто качество на марката и продукта Kidsmall.

12.    Франчайза трябва да събира контактна информация на клиентите, като имейл, телефон, за да може да се таргетират клиентите с маркетингова цел.  Всяка клиентска информация остава собственост на KidsMall, като тя ще се използва само и единствено за маркетингови цели в региона на франчайза.

13.    Такси:

a.   Присъединяване към KidsMall: 0 лв.
b.   Месечна такса: 0 лв.
c.    Минимално първоначално зареждане: 10 бали x 45/25 кг. (около 2500 лв).
d.   Минимално количество бали на месец: 2 бали x 45/25 кг. (около 500 лв), като първите три месеца минималното количество ще се договори между страните, за да не е в тежест на франчайза.
e.   Комисионна от оборот: 0%.

•    KidsMall таксува своите франчайзи само за закупени бали с детски дрехи и всички франчайз-партньор са задължени да купуват стока само и единствено от КИДСМОЛ ООД.
•    Детските дрехи можете да разгледате в сайта на KidsMall (www.kidsmall.bg) или да посетите един от нашите магазини в страната.
•    За присъединяване към веригата KidsMall, цени и повече информация, моля да ни пишете на имейл franchise@kidsmall.bg със следната информация:

 • Град, където имате желание да отворите магазин на KidsMall.
 • Имате ли магазин или ще наемате помещение?
 • С какво се занимавате в момента и имате ли опит в търговията?
 • Имате ли опит в продажбата на детски стоки?
 • Име и телефон за връзка.

 

Примерни витрини на магазините КidsMall:KidsMall - detski magazin vtora Sofia LageraМагазин за детски дрехи Варна - KidsMall Детски дрехи в Бургас - KidsMall Детски дрехи в Бургас - KidsMall KidsMall - detski magazin vtora Sofia Lagera KidsMall - detski magazin vtora Sofia Lagera

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

17 Comments

 1. Живка Лазарова June 18, 2015
 2. Валентина July 6, 2015
  • Галя July 6, 2015
   • Ирина October 16, 2015
 3. Ирина October 16, 2015
 4. Albena December 27, 2015
 5. josif penishev January 9, 2016
  • Галя January 9, 2016
 6. Николай Петров January 16, 2016
  • Галя February 11, 2016
 7. Соня Матеева February 11, 2016
  • Галя February 11, 2016
   • Соня Матеева February 11, 2016
 8. Десислава Вълчева February 25, 2016
  • Галя February 25, 2016
 9. Виктор Атанасов March 18, 2016
  • Галя March 18, 2016

Leave a Reply