Skip to content

Зимните якета за момичетата

  • 4 min read
Подаръци за Коледа - KidsMall

Всяко малко момиче рано или късно започва да се превръща в очарователна млада принцеса, която има собствен вкус, желания, но и разбира се моден почерк. Именно в този период малките Ви кокетки се нуждаят от силната Ви поддържа и разбиране, за да могат те да намерят по-лесно истинското си аз. Това важи с още по-голяма сила за майките, защото един баща трудно би се справил със задачата да дава съвети на момиченцето си относно модата при съвременните красиви якета за зимата. Ние винаги се стараем да Ви даваме ценни съвети и именно затова сме решили днешната тема в блога на KidsMall да е посветена на тази част от гардероба на вашите принцеси.

Detski zimni drehiСъвременната fashion индустрия на връхни дрехи за деца заема огромна част от живота на вашите кокетки, защото те не искат облеклата им да са само комфортни и удобни, а също така стилни, ефектни и да красиви. На страниците на електронен магазин KidsMall ще имате възможност да разгледате и купите множество якета от различни световни брандове, които да комбинирате със стилните дънки, панталони и други детски дрехи, които Ви предлагаме. Сега са изключително актуални модели якета за момичета с флорални мотиви и райета. Те са много красиви, така че сме убедени, че всяка една малка кокетка би останала очарована от такъв подарък от мама и тати.

Размерът също е от значение, тоест не бива да купувате точния номер зимни якета за децата си, като причината за това е, че децата растат твърде бързо и така новата придобивка може да им стане малка за 1-2 месеца. По-добре е да се сдобиете с якета за малките принцеси, които да са един номер по-големи. Така те ще могат да им се радват по-дълго, така че този съвет е много важен за младите родители. Материите обаче също не са за пренебрегване. Важно е „пълнежа” на избраните от якета да е качествен, за да се радва детето Ви на комфорти и удобство по време на носенето на тези дрешки. Нека също така не забравяме, че е най-добре да закупувате само якета, които са направени от естествени материи, тоест по този начин ще сте спокойни за здравето на децата Ви.

Момиченцата много обичат да имитират мама, да носят нейните дрехи, обувки и т.н., макар че още са им големи. Ето защо добра идея е да купите същия фасон якета на момиченцето Ви, за да сте в един тон. Бъдете уверени, че и на малките Ви кокетки тази идея ще им хареса много, като тук визираме по-малките деца до около 7-8 години.

Вече сме наясно с част от новите тенденции, а също така, какво е важно при избора на якета за момичетата Ви. С помощта на съветите ни лесно ще им изберете тези нови придобивки от гардероба, които да се харесват на тях самите, но също така да са изключително, качествени, комфортни и безопасни.

Тенденцията всяка година е да се купуват детски якета през Септември и Откомври.  Така няма да се чака до последния момент и студът да завари децата без якета 🙂  Също  така, всички по-хубави модели (особено при second hand детски дрехи) се купуват почти мигновенно след като се пуснат за продаване в онлайн магазина.  За да следите новите оферти, разпродажби и специално събития, може да се запишете за бюлетина на KidsMall – така ще сте от първите които ще разбират за нови продукти и намаления.

Детски аксесоари за зимата