Skip to content

Сладурски нови колекции за есента от световните брандове

  • 3 min read

Още в началото на днешната ни тема искаме да внесем пояснение, че тя се отнася основно за бранда Next, който безспорно е един от водещите днес. В есенната колекция на тази марка можете да намерите наистина истински прилив на пролетна свежест и нежните слънчеви лъчи, като това е наистина удивително, имайки предвид, че говорим за есенна линия от облекла за малчуганите ни.

Next есенна колекция

Next есенна колекция

Така, един от хитовете на този и следващия сезон си остават флоралните мотиви. Вие ще можете да ги срещнете не само върху стилните детски дрехи, но също така на техните аксесоари. Този вид облекла лесно се съчетават с дънки или пък панталони в бежовите оттенъци. Вие можете да ги комбинирате спокойно и с другите детски дрехи от колекцията на Next. През есента на 2013 година на мода отново си остават и райетата, точките като основно те се комбинират между бяло и черно или бяло и синьо, но и в други комбинации.

Цветове от Next

Цветове от Next

Семплите модели също намират силен отзвук в детската колекция на марките като George. Все пак всички знаем златното правило, че те се комбинират най-лесно с по-ефектните предложения, с които също ще сме обсипани тази година. С пълна сила можем да кажем, че тази година наистина есента ще се съживи в едни уникални модели детски дрехи. Никога досега не сте виждали толкова ярки и контрастни нюанси събрани на едно място.

Не подминавайте и страхотните есенни връхни дрешки за вашите малки принцеси и рицари. При момичешката линия властват основно няколко цвята, като те са нежно бялото, бебешко розовото,  сивото и бежовите оттенъци. Цветните мотиви са елегантно допълнение и на дънките, като те служат като лек и ефектен акцент за тяхната пълна и свършена кокетна визия. Полите на воали също не са оставени на заден план, защото всеки ще се съгласи, че те стоят наистина удивително на малките момиченца.

И така, разбира се, че с това днешната ни тема не спира, а ние набираме и натискаме модната газ още повече, за да сме Ви полезни и да знаете, с какво да обличате вашите деца през есента. Нека сега да обърнем малко внимание и на есенната детска линия за момчетата. При тях се забелязва по-малко наситени и ярки цветове, но все пак това е нормална тенденция и в гардероба на по-големите мъже. Дрехите в клетка са особено актуални и ризите в този шахматен принт. Те се харесват много и на самите деца, като така тази година са водещ акцент в техния гардероб. Дънките са актуални всяка година за малчуганите, така че тук няма нищо ново под слънцето, така да се каже.

Във всеки случай, на каквито и дрехи от новата колекция на водещите марки да заложите, няма да сгрешите, защото те самите рисуват умело актуалните тенденции в световната мода. Облечете децата си стилно и се подгответе за есента, като рефрешнете техния гардероб още сега!