Skip to content

Промоция „Щастлива мама”

  • 3 min read

Идват коледните и новогодишните празници, а с тях и чудесата се сбъдват. Едва ли има по-хубаво нещо за една майка от това да закупи красиви детски дрехи за децата си, а заедно с това да получи подарък, с който да подчертае красотата и естествения си чар. Всяко дете би се гордяло с една прекрасна и чаровна майка. KidsMall е детски електронен магазин, който винаги мисли за децата, но и за техните грижовни родители. Във връзка с предстоящите празници Ви предлагаме да Ви запознаем с една промоция, която ще стартира на официалния ни сайт KidsMall.

Нашата изненада за Вас е не само бляскава, но и вкусна. Ако закупите стоки на стойност над 50 лева от нашия сайт, ще получите уникален подарък от нас, а именно гланц за устни Victoria Secret shine kiss flavored gloss, с който всяка мама ще изглежда красива и сексуална. Подарете на устните си вкусен цвят и блясък от световната фирма Виктория Сикрет. Сигурни сме, че с промоцията ни „Щастлива мама” ще зарадваме всеки родител, който не само, че ще закупи стилни и красиви детски дрехи за децата си, но и ще се сдобие с прекрасен подарък от нас за празниците.

Само всеки родител може да опише радостта от това да има свое дете. Това не е само голямо щастие, но и промяна в семейството, а също така и куп отговорности, които идват от ролята да бъдеш родител. Само една истинска майка може да загърби себе си в името на детето си и неговото благо. Тя знае от какво се нуждае нейното малко съкровище и се старае да му даде само най-доброто. Именно затова ние създадохме нашата промоция „Щастлива мама”, за да може обновявайки гардероба на детето си за студените дни, които настъпват с пълна сила,  да получите подарък гланц за устни Victoria Secret shine kiss flavored gloss.

Едва ли има човек, който да не обича да получава подаръци, особено ако говорим за нежния пол. В кръвта ни е да обичаме подаръците и затова мъжете, които ни обичат истински се стараят да угодят на тази наша страст. Като истински джентълмени и ние от KidsMall искаме да Ви зарадваме и да Ви накараме да се чувствате по-красива и сексуална. Зарадвайте вашето съкровище още сега с нови детски дрехи и си направете сами подарък с нашата празнична промоция „Щастлива мама”.

Промоцията „Щастлива мама” е при Вас, за да Ви зарадва с много позитивни емоции и да Ви накара да се усмихнете. Това няма да е последната ни изненадата за Вас, затова редовно посещавайте сайта ни KidsMall и блога, където ще може да намирате информация за настоящи и предстоящи промоции. Подарете много нови детски дрехи на малчуганите си, а заедно с това зарадвайте и себе си с промоцията ни „Щастлива мама”.

Вземете подаръка от KidsMall тук, той ще бъде автоматични добавен към всяка поръчка от 50 лева.  Промоцията е валидна до 31 Декември 2012 година, само в онлайн магазина за детски облекла KidsMall.